O nama

Zagrebački mamut d.o.o. za trgovinu i usluge osnovano je 2000 godine inicijativom stručnjaka za auto dizalice,specijalne prijevoze, tuzemne i međunarodne transporte, trgovina i druge poslove u kopnenom prometu, sa osvrtom na vodeni, zračni, riječni i morski promet.

Od igle do aviona – transportirajte sve što trebate bez muke

U proteklim godinama, uz brojne poteškoće ostvarivanja djelatnosti, stečena su velika iskustva koja danas, uz stručna znanja, nabavu adekvatnih transportnih sredstava i opreme, pridonose rješavanju svih potreba transporta specijalnih tereta u tuzemstvu i inozemstvu, te rad sa auto dizalicama svih kategorija i drugim transportnim sredstvima omogućuju 100% izvršenje zadataka u skladu sa zahtjevima tržišta. Od demokratskih promjena u RH do danas Zagrebački mamut svojom djelatnošću sudjeluje u izgradnji lijepe naše domovine, u svim značajnim objektima.

Naša misija je da postanemo vodeća tvrtka za sve usluge prijevoza i pretovara, a što nam naše dugogodišnje iskustvo uvelike omogućuje. Sa našim dizalicama je odrađena montaža kipa Bana Jelačića na istoimenom trgu. Sudjelovali smo u porinuću Golubice u Vukovaru, podizanje zvona na katedralu, sudjelovali smo u radu AC Zagreb – Zadar i dr.

Imamo jako velikog iskustva u preseljenju razno raznih strojeva, mašina, postavljanje istih na razne pozicije, preselili smo i namještali velike firme kao što su: Preplam, Pliva, Pluto, TKZ, Zagrebačka pivovara, Žito proizvod Tvornica turbina Karlovac, Tvornica papira Violeta, Dunapack, Wetropack, Emerson i dr.

Povjerite li nam Vaše potrebe i angažirate u ostvarivanju Vaše djelatnosti, Vaše zahtjeve realizirati ćemo u rekordnom vremenu stručno, kvalitetno prema europskim standardima i kriterijima ISO 9001:2000, te opravdati Vaše povjerenje.

Osnovne djelatnosti firme Zagrebačkog mamuta:

  • A. dizalice svih vrsta i težina(hidraulične, teleskopske, kranske,gusjeničarke – rad, najam i prodaja)
  • prijevoz izvanrednih tereta – tuzemni i inozemni, tehničke pratnje, usluga vađenja dozvola
  • prijevoz klasičnih tereta – tuzemni i inozemni
  • pretovar i usklađivanje tereta raznih gabarita
  • manipulacija raznim teretima (uvlačenje, izvlačenje i pozicioniranje)
  • građevinska mehanizacija
  • viličari od 3t – 12t
  • teleskopski viličari (roto) od 5t, visine dizanja 22m
  • podizne platforme (škaraste i zglobne – visine do 38m)